Prezentare societate

p01S.C. Astral Consulting S.R.L. a luat fiinta in anul 2004 avand ca obiect de activitate consultant in afaceri, formarea profesionala, informare si consiliere profesionala. Am participat la diverse licitatii, organizate de A.J.O.F.M. Caras Severin, A.J.O.F.M. Suceava, A.J.O.F.M. Bihor, carora le-am prestat servicii de informare si consiliere profesionala, de mediere a muncii pe piata interna si de formare profesionala a adultilor.

De asemenea, am desfasurat activitate de formare profesionala in urma contractelor inchieate cu firme private din domeniul industriei alimentare si turis,mului in judetele Caras Severin, Hunedoara, Bihor si Arad.

Ca urmare a acestei activitati din 2004 pana in present am organizat cursuri in urma carora am eliberat un numar de 2421 de diploma de calificare. In present, beneficiarii serivciilor de formare profesionala prestate de noi au reusit sa aiba propria afacere in domeniul turismului sau a industriei alimentare, sau au devenit din someri muncitori calificati.

p02

 

Am efectuat la comanda studii de piata avand ca tematica “Infiintarea si dezvoltarea afacerilor”, iar in domeniul turismului activam din iulie 2006 prin agentia de turism Astral Travel, parte a S.C. Astral Consulting SRL.

Beneficiarii serviciilor oferite de noi sunt:

  • someri
  • persoane aflate in cautarea unui loc de munca
  • persoane angajate cu contract de munca
  • persoane care doresc sa obtina o calificare in domeniul agriculturii, industriei alimentare si turismului
  • agenti economici

Pentru someri si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, inscrierea in evident societatii este gratuita, iar acordarea serviciilor de informare si consiliere profesionala, medierea muncii pe piata interna si formarea profesionala este gratuita in masura in care S.C. Astral Consulting S.R.L. are incheiat contract cu AJOFM pe acest tip de masuri active de combatere a somajului sau este beneficiara unui proiect pe fonduri europene care prevede astfel de masuri.